navtikairesto

Mūsu īpašnieka nejaušā iepazīšanās ar vienu no labākajiem Latvijas šeš pavārim radīja vēlmi atvērt Rīgā restorānu ar pašu kvalitatīvāko un garšīgāko ēdienu pilsētā. Ideja realizējās 2010.gadā, un vecpilsētas sirdī atvērās restorāns “1221”.

1221 – vairāk, nekā parasts skaitlis. 1221. gads bija neparasts gads, kad notika dažādi svarīgi notikumi pilsētas dzīvē: parādījās pirmā iela un uz viņas tika uzbūvēta māja, kurā pašlaik atrodas restorāns “1221”.

Šodien “1221” ir zināms kā mājīga vieta Vecrīgā ar mūsu šef pavāra autora virtuvi. Mēs izmantojam tikai labākos augstākās kvalitātes produktus, kuri ļauj mūsu šefam maksimāli atklāt šo produktu garšu. Visi mūsu ēdieni tiek pagatavots saskaņā ar šef pavāra receptēm. No restorāna pēdējiem ēdieniem šefs rekomendē pamēģināt „Donald Russell” jēra kare.

Mūsu restorāna filozofija balstas idejā, ka mēs ikreiz mēģinām sasniegt kulināriju šedevra līmeni.

Daudzi pastāvīgi klienti un slavenības brauc pie mums, un mēs strādājam tā, lai katrs mūsu viesis vēletos pie mums atgriezties!

„1221” IR VAIRĀK NEKĀ PARASTS SKAITLIS 1221.

aboutmozaika12
aboutmozaika1

aboutlv2

„Mana dzīve iegūst jēgu tieši šeit, šajās sienās, svaigi ceptās maizes, garšaugu un svaigi pagatavotas gaļas aromātu sajaukumā, brīdī, kad tu nogaršo tikko pagatavotu piparmētru mērci!”

Roberts Smilga
Restorāna „1221” šefpavārs